Reiki op Afstand

 

Wat is afstand Reiki?

Reiki op afstand heeft dezelfde voordelen als een normale Reiki behandeling in de praktijk. (voor uitleg klik op deze link: Reiki Behandeling )

De behandeling helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. Het voordeel van Reiki op afstand is dat jij geen reistijd hebt en dat de behandeling ook mogelijk is als jij door beperkingen niet in staat bent om naar mij toe te komen.

Afstand reiki is geschikt voor

  • Als je zenuwachtig bent  voor  b.v. een examen of sollicitatiegesprek
  • Lichamelijke, emotionele of mentale pijn
  • Als je uit balans bent
  • Als je last hebt van spanningen/stress
  • slapeloosheid
  • Maar ook voor dieren en kinderen is afstand reiki heel erg geschikt , in hun vertrouwen omgeving blijven is voor de twee beter dan na mijn praktijk te komen.

De behandeling wordt gegeven op een afgesproken tijdstip, de duur van een Reiki afstand behandeling is ongeveer 20 minuten.  ik geef het 3 keer (3 dagen achterelkaar of 3 keer in een week tijd).

Tijdens en na de behandeling:
Tijdens de behandeling is het de bedoeling dat je 20 minuten de tijd voor neemt, door bijvoorbeeld wat te lezen, muziek te luisteren of even ontspannen te gaan liggen of zitten.  Je kunt tijdens de sessie warmte of koude sensaties voelen of tintelingen. Ook kun je doezelig of slaperig worden. Soms merkt je in het geheel niets maar merk je toch achteraf dat je klachten zijn verminderd.

Door de energie wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en komt een reiniging/opruimingsproces op gang. Daarom is het van belang voldoende water te drinken na de behandeling.  Het effect na een behandeling hangt af van de klacht en de tijdsduur van de klacht. In het begin kunnen de klachten verergeren. Dit is tijdelijk, waarna de klachten zullen verbeteren.

Ik heb een recente foto nodig, je volledige voor- en achternaam en de woonplaats waar je woont (tenzij je ergens anders bent, tijdens de behandeling b.v. op vakantie).

Afstand reiki geef ik ook vaak aan kinderen en dieren.