Bamboe massage

Bamboe Massage in Emmen

Deze massage is vooral fijn als je last hebt van je onderrug en benen

Een Bamboe massage zorgt voor een complete ontspanning van zowel lichaam als geest. De combinatie van de bamboe stok, en de aanraking van warme masserende handen zorgen ervoor dat spanningen en spierknopen verdwijnen, zodat de rust weer kan terugkeren in het lichaam.
Een Bamboe massage is een ontspannende massage. Door middel van de bamboe massagestokken worden de zenuwuiteinden in de huid en de spieren geprikkeld. De bloedsomloop komt op gang, wat zorgt voor meer zuurstof en voeding voor de lichaamscellen. Volledige ontspanning en een vermindering van stress en vermoeidheid in het lichaam is het resultaat.
De bamboe massagestokken worden gebruikt als extra hulpmiddel om een volledige lichaamsmassage te kunnen geven. Naast het masseren met de bamboe massagestokken wordt er  ook met de handen gemasseerd.

Het lichaam is na de behandeling in een betere conditie.

De bamboe stok wordt het meest op de rug en benen gebruikt.  De andere hieronder genoemde lichaamsdelen worden alleen door de handen gemasseerd.

Tarief:

  • Alleen achterzijde: 45 minuten kost 27 euro

Contra indicaties:   Zwangere, hartklachten, infecties, pijn onderbuik, ernstige rugpijn, koorts, open wonden, kanker, herstelperiode na een operatie, trombose, wratten.