Chakra- en aura healing

Chakra- en Aura Healing in Emmen

Ben je helemaal uit balans? Dan kan een chakra- en aurahealing je bij helpen om terug in balans te komen.

Chakra- en aura healing gaat en voelt ongeveer hetzelfde aan als reiki, alleen bij deze healing hou ik mijn handen alleen maar boven je lichaam en behandel ik alleen de chakra’s en de aura. Er wordt bij deze behandeling edelstenen gebruikt die bij de chakra’s horen of waarvan ik denk dat deze stenen jou helpen.

Een chakra is een energiecentrum of zenuwknooppunt. Er zijn 7 hoofdchakra’s die elk corresponderen met een bepaalde trilling.  Als een chakra geblokkeerd is of te overmatig gestimuleerd kunnen er lichamelijke, emotionele en psychische klachten ontstaan. Ziekte wordt veroorzaakt doordat het energiesysteem niet in harmonie is.  Psychologische, negatieve emoties zijn uiteindelijk veroorzakers van storingen.  Deze verstoringen in de energiehuishouding misvormen de waarnemingen, verminderen positieve gedachten en gevoelens en weerhouden ons van een gelukkig, volledig leven.  De levenskracht en het bewustzijn worden minder, hetgeen uiteindelijk tot ziekte kan leiden.  Als de chakra’s in evenwicht zijn kan de energie vrij doorstromen in heel ons lichaam. 

Chakra healing is voor jou als je op zoek bent naar de levenskracht in jezelf, naar zelfkennis, een betere algemene gezondheid, innerlijke gemoedsrust, evenwicht en een verdiept gevoel van welbevinden.

De doelstelling is:  De eigen energie weer volop voelen stromen en weer evenwicht brengen in de 7 chakra’s van je lichaam. Je leert de signalen van je lichaam, energie en emoties kennen.
Ook wordt de aura gereinigd.

Ik adviseer altijd om deze behandeling 3 keer te doen . Omdat 1 behandeling vaak niet voldoende is.

  • Van te voren ga ik voelen ,welke chakra’s niet in balans zijn
  • De healing duurt ongeveer 60 minuten. 30 minuten op de rug en 30 minuten op de buik. Je ligt met de behandeling op een massagetafel met je kleding aan.

Tarief:

60 minuten: 45 euro